Ojla... Nadam se da sam na pravom mjestu, odnosno ''tamo gdje se predstavlja''...

Ako ima bas tema za predstavljanje - recite mi pa da pise tamo. Moja je dobra namjera pozdraviti Vas sve na forumu, ne samo radi pristojnosti i pravila, nego da se i predstavim barem malo.
Znaci... Dolazim iz Hrvatske, iz jednog, bar meni, predivnog grada koji se zove Rijeka u kojemu sam roden tamo vec daaaaavne '77-me...

Zavrsio sam srednju kemijsku skolu i sad sam upisao vanredno prometni fax i uredno ''lupam'' po drugoj godini. Radio sam sve i svasta, uglavnom sve vezano za skladista i dostave i zadnje dve-tri godine imam ludu srecu da radim u podruznici njemacke firme Sto ges.m.b.H. (dio koncerna Sto AG) u Hrvatskoj. Za one koji to ne znaju - firma Sto je svjetski lider sto se tice fasada, boja, zbuka, podnih premaza i proizvoda za zastitu betona.
Bit cu iskren i odmah reci da sam se prvenstveno logirao na forum da iskreno i od srca cestitam, ovako ''javno'' mome prijatelju Neb_Mes-u na poslu kojega je odradio i kojega ce, nadam se, odraditi kako treba do kraja. Daj Boze srece i zdravlja pa da to bude sto prije.
Kad sam vec tu, htio bih Vas sve pozdraviti i izraziti odusevljanje sto postoje entuzijasti koji propagiraju gradnju stedljivih kuca. Namjerno ne koristim izraz ''pasivna kuca'' jer taj izraz ima neko sasvim drugo znacenje.
Za sad toliko i nadam se da se necete ljutiti ako prvo budem marljivo ?utao i slusao pa tek nakon nekog vremena napisem koji post... Koliko sam ovako letimicno ''bacio oko'' mislim da cu naci dosta korisnog stiva jer sam prije cca godinu, godinu i pol kupio kucu u Koprivnici i za koju imam lude planove i ideje... Samo nesto malo imam ''vremena'' uslijed ove sveopce recesije...
Ta-ta-ta tira drugari... Toliko za sad od mene... Nadam se ugodnom druzenju...

Frik-ri
(Afrim Ninaj - Rijeka, Hrvatska)