Stedljive Kuce

It is currently Thu May 17, 2012 11:26 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Welcome
Welcome to stedljivekuce

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Post new topic Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Dobrodosli
PostPosted: Thu Mar 11, 2010 8:35 pm 

Dobrodosli na Forum "stedljive kuce"

Profile  

Post subject: Re: Dobrodosli
PostPosted: Fri Mar 12, 2010 12:44 pm 

Pozdrav!!

Iskrena ?estitka timu "štedljivih ku?a" za poktretanjm ovakve inicijative,kojom se promoviše interaktivni dijalog na temu postavljanja standarda kvaliteta stanovanja!!
Sre?an rad!!

Profile  

PostPosted: Fri Mar 12, 2010 11:19 pm 

Hvala na cestitkama, dobrodosli na forum i nadam se da cete ostati jos dugo dugo sa nama.

Profile  

PostPosted: Fri Mar 12, 2010 11:47 pm 

E ??? ?????. :D ????? ?? ??? ????? ?? ????????? ??????.

Profile  

PostPosted: Fri Mar 12, 2010 11:52 pm 

Nadam se da ces nas propagirati jednog dana kad dobjes svoju parohiju,teraces stado da zida stedljive kuce....

Profile  

PostPosted: Sat Mar 13, 2010 2:29 am 

zdravo "stedljivci", veliki pozdrav i svu srecu u daljem radu..

Profile  

PostPosted: Sat Mar 13, 2010 2:44 am 

:) Prava ideja,krajnje je vreme,konacno i kod nas!! :idea: :idea:
p.s.uopste nisam bio iznenadjen ko su tvorci foruma :lol: :lol: , samo napred i puno uspeha u radu!!

Profile  

PostPosted: Sat Mar 13, 2010 8:31 am 

Hvala na lepim zeljama, trudicemo se da ostanemo na visini zadatka....

Profile  

PostPosted: Tue Mar 23, 2010 11:16 pm 

Ojla... Nadam se da sam na pravom mjestu, odnosno ''tamo gdje se predstavlja''... :oops: Ako ima bas tema za predstavljanje - recite mi pa da pise tamo. Moja je dobra namjera pozdraviti Vas sve na forumu, ne samo radi pristojnosti i pravila, nego da se i predstavim barem malo.
Znaci... Dolazim iz Hrvatske, iz jednog, bar meni, predivnog grada koji se zove Rijeka u kojemu sam roden tamo vec daaaaavne '77-me... ;) Zavrsio sam srednju kemijsku skolu i sad sam upisao vanredno prometni fax i uredno ''lupam'' po drugoj godini. Radio sam sve i svasta, uglavnom sve vezano za skladista i dostave i zadnje dve-tri godine imam ludu srecu da radim u podruznici njemacke firme Sto ges.m.b.H. (dio koncerna Sto AG) u Hrvatskoj. Za one koji to ne znaju - firma Sto je svjetski lider sto se tice fasada, boja, zbuka, podnih premaza i proizvoda za zastitu betona.
Bit cu iskren i odmah reci da sam se prvenstveno logirao na forum da iskreno i od srca cestitam, ovako ''javno'' mome prijatelju Neb_Mes-u na poslu kojega je odradio i kojega ce, nadam se, odraditi kako treba do kraja. Daj Boze srece i zdravlja pa da to bude sto prije.
Kad sam vec tu, htio bih Vas sve pozdraviti i izraziti odusevljanje sto postoje entuzijasti koji propagiraju gradnju stedljivih kuca. Namjerno ne koristim izraz ''pasivna kuca'' jer taj izraz ima neko sasvim drugo znacenje.
Za sad toliko i nadam se da se necete ljutiti ako prvo budem marljivo ?utao i slusao pa tek nakon nekog vremena napisem koji post... Koliko sam ovako letimicno ''bacio oko'' mislim da cu naci dosta korisnog stiva jer sam prije cca godinu, godinu i pol kupio kucu u Koprivnici i za koju imam lude planove i ideje... Samo nesto malo imam ''vremena'' uslijed ove sveopce recesije...
Ta-ta-ta tira drugari... Toliko za sad od mene... Nadam se ugodnom druzenju... :D

Frik-ri
(Afrim Ninaj - Rijeka, Hrvatska)

Profile  

PostPosted: Wed Mar 24, 2010 12:43 am 

Dobrodosao Frik-ri. Nadam se da ce ti se svideti ovo nase drustvo malo ali odabrano i da cemo te cesto vidjati na forumu....

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]