Quote:
Ovaj forum pripada domainu
http://www.stedljivekuce.com , koji je zaveden i registrovan na moje ime i kao takav je obilazen od google-a i ostalih. Samo igrom slucaja je hostovan na Forumer-u. Mogao je isto tako biti hostovan i sa bilo koje druge lokacije. Za tvoj info ja kod kuce imam server sa 4 megabitnim linkom sa kojeg hostujem neke druge stvari. Inace, veoma sam zadovoljan Forumerom i njihovim servisom koji uzgred i placam da nebi izlazili silni baneri i reklame. Zaista ne vidim cemu sarkazam i zasto smo mi manje "ozbiljni" od ostalih....
Nije nikakav sarkazm. Objasnjavam to oko botova.
Pomenuo si domen
www.stedljivekuce.com jos pre ali google i dalje izbaciju stedljivekuce.47.forumer.com Proveri sam.
I ne mislim da ne placas il da nemas troskova. Samo objasnjavam da se sajtovi na poddomenima slabije rangiraju od onih sa svojim domenom.
Mozda samo treba da se podesi robots.txt ili neka redirekcija pa da google pocne dolaziti do foruma preko domena
www.stedljivekuce.comSada posto sajtu mozes pristupiti preko dva domena google verovatno brise to iz rezultata da bi izbegao poduplavanje.