Ovo nema veze sa ovim kineskim tablama, nego uopste sa gips plocama. Dakle radio sam oblaganje zida tj suvo malterisanje i table lepio pur lepkom koji je predvidjen za lepljenje stiropora, eto cisto ako nekog zanima da zna da moze, lepio sam nekom Penosil penom- ona mi je odgovarala sa cenom, vrlo brzo,cisto i sto je najvaznije drzi ko blesavo- za sad

,inace izmedju tabli sam ostavljao zazore od nekih 7-8mm i njih isto popunio penom mrzelo me onom gips ispunom, a i reko da probam da vidim dal ce kasnije tu da puca, racunam pena je elasticnija pa ne bi trebalo mada preko svih sastava posle ide bandaz traka, eto kao sto rekoh ako nekog zanima... ajd jos nesto da kazem, na ostalim zidovima nisam eksperimentisao sa pur penom nego sam radio obicnim lepkom ; nanosio lepak na tablu tako sto sam u jednu jacu kesu sipao lepak i isekao joj cosak tako da to izgleda kao da filujete tortu, izlazi podjednaka debljina i sirina lepka sto kad se radi spaklom i mistrijom ne moze se dobiti tako precizno, eto mozda i ovo nekom bude zanimljivo pa moze da proba ako ne rukuje dobro mistrijom ili spaklom.Pozdrav!