Stedljive Kuce

It is currently Thu May 17, 2012 1:03 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Welcome
Welcome to stedljivekuce

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: kotlovi na gas
PostPosted: Tue Oct 25, 2011 12:12 pm 

Neka je sa srecom :) :)
Koji model je tacno u pitanju?

Profile  

PostPosted: Tue Oct 25, 2011 7:29 pm 

Beretta mynute green 28 csi...kondenzacioni, iz madjarske, da ne poverujes tacno duplo jeftinije nego u srbiji....

Profile  

PostPosted: Tue Oct 25, 2011 8:25 pm 

nego, jesi li oshishao strucnjaka :D ... sta kaze za shishanje,ovaj naplacivanje pri stelovanju kotla?...
cuo sam da to nije neka velika mudrost, vec da je instrument koji se koristi oko 1000e pa su napapricili cenu da sto pre vrate ulozeno...???

Nema energije da se javi, on zna sve odgovore...

Profile  

PostPosted: Wed Oct 26, 2011 2:47 pm 

Juce mi nije radio net,nisam znao koji ti je model kotla,ali rece da su to klasicne klempe zbog zvanicnih servisera...Za klasicnam kotao cene pustanja u rad su od 30-50 evropljana i to je to ...barem kod nas u juznome Banatu...A koliko je cena u iznosila Madjarskoj (ako ne pitam previse, btw. to me je i majstor pitao ?) ?

Profile  

PostPosted: Sun Oct 30, 2011 12:08 pm 

hmm. gde nestadose postovi? jedan sam ja bio izbrisao ,a gde su jos dva? ili sam lose sanjao?..evo ispocetka..

skontao sam da su klempe...nasao sam jednog za 70, al mu ne radi analizator...maler..tako da jos ne znam ...kazu plati pa se klati??.... cena u madjarskoj je jos uvek na internet akciji 220000ft(oko 760e) ventil-team.hu... .-afa +carina .... a cujem da ima i neki sto donose po originalnoj ceni...... kod nas je taj kotao 1300e.....+-ovo ono 1500e.. ja cu instalirati sve za 1000e...

nego energija ne rece koliko moze da se pogresi u stelovanju kondezacionog kotla bez analizatora???

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]