Quote:
Poslao sam pm novom ?lanu Jarka Cerna, i poslala mi povratnu poruku ali ne direktnu preko foruma "Stedljive kuce", ve? indirektno preko foruma "Elitesecurity". Pitao sam je zašto? Poslala mi je odgovor:
"Eloizo, excuse me, please. I must write you this mail from my mail box again because it is impossible to write a message on the forum. There´s no box "ANSWER". There´s no "SEND MESSAGE" in your profile... I can´t see it. I tried to change settings but there´s nothing.".
Na vecini foruma privatne poruke prorade tek kada napisete bar tri poruke. Znaci ako kod tebe pise "?lan" a kod nje "Nov ?lan" onda ?e joj to proraditi kada napiše još nekoliko poruka. To je na svim forumima tako da bi se sprecila zloupotreba. Ako ona ve? jeste pisala onda je druga stvar.
Quote:
uopste mi nije jasno zasto nece..... znaci bukvalno su prekopirana ista prava za sve forume.... Nego, Stranger.. oces da ti ja dam prava da ti pristupis pa probaj da zakacis nesto......
Nije mi bitno za kacenje jednog fajla. Snasao bi se ja vec. Prikacio bi na neki file hosting pa onda stavio link. Vec sam mislio da se podesi tako da svima bude isto. Ako trebas pomoc za podesavanjima to moze. Ja umem da podesim phpbb 3 a mozda bi se snasao i sa starijim.
Quote:
Pošto ti niko nije dosad odgovorio, iako nisam merodavan da ti dam adekvatan odgovor na tvoje pitanje jer nisam vlasnik ovog foruma niti imam pojma nešto o tome, prilikom attachmenta sam "ulovio" da piše ovako:
"powered by phpBB ©2000, 2002, 2005, 2007 phpBB"
ili imaš na dnu ovog foruma "Powered by Forumer & phpBB © 2003-2010. All Rights Reserved. "
Hvala! Pitao sam o kojoj verziji se radi jer ja znam da podesim phpbb verziju 3. Napisao sam gore cetiri koraka kod podesavanja koji vaze za v3 ali ne znam da li je ovde ista verzija i da li je isti princip podesavanja.
Nema veze. Bice to reseno.