Stedljive Kuce

It is currently Thu May 17, 2012 1:38 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Welcome
Welcome to stedljivekuce

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Post new topic Reply to topic  [ 89 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next
Author Message
 Post subject: Re: YTONG odgovara na Vaša pitanja
PostPosted: Tue Nov 23, 2010 2:35 pm 

evo

Image

jug

Image

Profile  

Post subject: Ytong kuca samogradnja
PostPosted: Tue Nov 23, 2010 8:36 pm 

hvala...

Profile  

PostPosted: Wed Nov 24, 2010 8:00 pm 

Hmm...jednom recju EXTRA!Moram reci da i sam vec dugo "bauljam" po netu i trazim idealan( a sto manji po kvadraturi) plan za gradnju svoje kucice i da imam u glavi bas ovako nesto :D
Mozes li mi reci koju si debljinu pregradnih zidova uradio za sobe i kupatila?Mozes li dati i unutrasnje dimenzije hodnika,kupatila i kuhinje?E da,koju si dimenziju stepenica radio i od kojeg materijala?
Poz ;)

Profile  

PostPosted: Thu Nov 25, 2010 3:31 am 

@uradio sam,imam pdf file SAM Grejanje ,imas tu svega ... i podnog ,raznih peci ,centralnog i jos svasta....samo je to staro izdanje, ali pretpostavljam da moze u mnogome pomoci u tvom slucaju.jedini problem je sto file ima 50-ak mb pa ne mogu da ga uploadujem :(
Mislim da ce ti ipak najvise pomoci @energija jer je covek pokretna biblioteka ;)

Profile  

PostPosted: Thu Nov 25, 2010 9:15 am 

tutu-rutu wrote:
@uradio sam,imam pdf file SAM Grejanje ,imas tu svega ... i podnog ,raznih peci ,centralnog i jos svasta....

Možeš odavde izvaditi pdf file SVE O GREJANJU:

http://stedljivekuce.47.forumer.com/viewtopic.php?f=65&t=47

Profile  

PostPosted: Thu Nov 25, 2010 1:29 pm 

Bravo sefe,na to sam i mislio,zaboravio sam da ga imamo na forumu :lol: ja ne mogu da skidam rapidove fajlove pa ne obracam suvise paznje na iste :lol:

Profile  

PostPosted: Thu Nov 25, 2010 8:50 pm 

tutu-rutu wrote:
@uradio sam,imam pdf file SAM Grejanje ,imas tu svega ... i podnog ,raznih peci ,centralnog i jos svasta....samo je to staro izdanje, ali pretpostavljam da moze u mnogome pomoci u tvom slucaju.jedini problem je sto file ima 50-ak mb pa ne mogu da ga uploadujem :(
Mislim da ce ti ipak najvise pomoci @energija jer je covek pokretna biblioteka ;)

Mogu ti dati ceo projekat...smisljao sam i menjao 3meseca, i na kraju je ispalo ovo, onda sam platio arhitektu zbog licence i statike...ali u hodu sam tu i tamo nesto menjao..sad sam kratak sa vremenom ali veceras ili sutra cu ti napisati sve sto te interesuje....

Profile  

PostPosted: Fri Nov 26, 2010 12:31 am 

Ok! Unapred se radujem diskusiji sa tobom!
Veliki pozdrav :)

Profile  

PostPosted: Fri Nov 26, 2010 12:53 pm 

hmmm..da pocnem od pocetka...
Moram reci da kada sam poceo nisam ama bas nista znao o gradnji kuce a i nije bilo nikoga u okolini ko bi me uputio,tako da sam ucio usput i oslanjao se na net,neku moju logiku, i kad sam morao slusao sam neke majstore..ovo pisem da bi unapred opravdao stvari koje sam verovatno mogao i bolje da uradim...i da dosta stvari sam radio sam,ukljucujuci zidanje i tako ustedeo nesto valjda...

e sad kuca je jednim delo ispala ovako i zbog toga sto sam bio ogranicen sirinom placa od 7,5m, pa posto sam sa jedne strane ostavio zakonskih2,4m a sa druge strane zalepio za komsijinu kucu, uz saglasnost...ostalo mi je 5m... a sad mislim da i ne treba veca sirina...

posto sam zurio, a ne treba zuriti, ja sam izidao celu kucu spoljne zidove, kao sto rekoh 30cm, i samo dva zidica
Image
sa jedne i druge strane stepenica...
pa sam naknadno sve unutrasnje zidove radio od gipsa,gips karton, od 10cm.. e sad gore na skici vidis da su zidovi u sobama uvuceni ,to sam planirao za ormane(mada na onoj severnoj sobi vrata ne idu tu ,losa skica,nacrtacu novu) i tako dobijam deblji zid izmedju soba i resavam pitanje garderobe,i mozda malo veca zvucna izolacija ...
stepeniste je od betona ,visina stepenika 18,sirina ajoj zaboravih..aj sad cu da postavim originalam projekat..

Profile  

PostPosted: Fri Nov 26, 2010 1:19 pm 

evo stare varijante bez kotlarnice koju sam dozidao ispred i kupatilo na spratu je drugaciji raspored kada ce biti gde su vrata a vrata na tom zidu gde je kada

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 89 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]