hmmm..da pocnem od pocetka...
Moram reci da kada sam poceo nisam ama bas nista znao o gradnji kuce a i nije bilo nikoga u okolini ko bi me uputio,tako da sam ucio usput i oslanjao se na net,neku moju logiku, i kad sam morao slusao sam neke majstore..ovo pisem da bi unapred opravdao stvari koje sam verovatno mogao i bolje da uradim...i da dosta stvari sam radio sam,ukljucujuci zidanje i tako ustedeo nesto valjda...
e sad kuca je jednim delo ispala ovako i zbog toga sto sam bio ogranicen sirinom placa od 7,5m, pa posto sam sa jedne strane ostavio zakonskih2,4m a sa druge strane zalepio za komsijinu kucu, uz saglasnost...ostalo mi je 5m... a sad mislim da i ne treba veca sirina...
posto sam zurio, a ne treba zuriti, ja sam izidao celu kucu spoljne zidove, kao sto rekoh 30cm, i samo dva zidica

sa jedne i druge strane stepenica...
pa sam naknadno sve unutrasnje zidove radio od gipsa,gips karton, od 10cm.. e sad gore na skici vidis da su zidovi u sobama uvuceni ,to sam planirao za ormane(mada na onoj severnoj sobi vrata ne idu tu ,losa skica,nacrtacu novu) i tako dobijam deblji zid izmedju soba i resavam pitanje garderobe,i mozda malo veca zvucna izolacija ...
stepeniste je od betona ,visina stepenika 18,sirina ajoj zaboravih..aj sad cu da postavim originalam projekat..